Hernehummus
Rouheaksi jätetty hernehummus sopii tahnaksi leivän ja näkkärin päälle sekä ruokien lisäkkeeksi. Noin 0,50€/annos*
- 4-6 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4-6 annosta
- 1ps(200 g)Pirkka suomalaisia herneitä (pakaste)
- 1/2ruukkuatuoretta minttua
- 1valkosipulinkynsi
- 1/2sitruunanmehu
- 1-2rkloliiviöljyä
- (1 rkl tahinia)
- ripaus mustapippuria
- ripaus suolaa
Valmistus
alle 30 min- Sulata herneet ja laita ne kulhoon.
- Lisää joukkoon muut raaka-aineet.
- Soseuta sauvasekoittimella sopivan karkeaksi tahnaksi.
- Anna maustua ennen tarjoilua.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi raikasta ja toimi kylmänä hyvin kuumana kesäpäivänä! Laitoimme 1,5 valkosipulin kynttä.
Hieman liikaa valkosipulia omaan makuun