HernehummusTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hernehummus

Rouheaksi jätetty hernehummus sopii tahnaksi leivän ja näkkärin pääle sekä jouluruokien lisäkkeeksi. Noin 0,50€/annos*

  • 4-6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4-6 annosta
    • 1/2ruukkuatuoretta minttua
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 1/2sitruunan mehu
    • 1-2rkloliiviöljyä
    • (1 rkl tahinia)
    • ripaus rouhittua mustapippuria
    • ripaus suolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata herneet ja laita ne kulhoon.
  2. Lisää joukkoon muut raaka-aineet.
  3. Soseuta sauvasekoittimella sopivan karkeaksi tahnaksi.
  4. Anna maustua ennen tarjoilua.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille