Kebabpita
Tuhti kebabpita pitää nälän loitolla!
4-5 annostaalle 15 min174 kcal / 100 g
Ainekset
4-5 annosta
- 4-5pitaleipää
Täyte
- 1pkt(200 g)Pirkka kebablastuja
Kastike
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- palapurjoa tai 2-3 kevätsipulia
- 2-3rklPirkka makeaa chilikastiketta
- 1rklPirkka sinappia
- ripaussuolaa ja pippuria
Lisäksi
- jäävuorisalaattia
- tomaattia
- punasipulia
Valmistus
alle 15 min- Ota kypsät kebablihalastut pois pakkauksesta ja kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan mikroaaltouunissa tai paistinpannussa miedolla lämmöllä ilman rasvaa välillä käännellen.
- Hienonna maustekurkkuviipaleet ja halkaistu, huuhdottu purjo. Sekoita ne kermaviiliin. Mausta kermaviili chilikastikkeella, sinapilla, suolalla ja pippurilla.
- Revi salaatinlehdet. Leikkaa tomaatit ja kuorittu punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikroaaltouunissa pakkausohjeen mukaan.
- Leikkaa pitaleivät auki taskuiksi. Täytä leipätaskut salaatilla, kuumilla kebablastuilla, tomaatti- ja sipuliviipaleilla. Pane jokaiseen leipätaskuun vielä halutessasi pari jalapenoviipaletta. Lusikoi kastiketta täytteen päälle. Tarjoa välittömästi.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit
Ravintosisältö per 100 g
- 174 kcal726 kJ
- Proteiinia 53,3 g
- Hiilihydraatteja17,3 g
- Rasvaa7,96 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi