• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kebabpita

Kebabpita
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 15 min
  • 174 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta
    • 4-5pitaleipää

Täyte

Kastike

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Ota kypsät kebablihalastut pois pakkauksesta ja kuumenna mikroaaltouunissa täysteholla (600 W) noin 4 minuuttia tai paistinpannussa miedolla lämmöllä ilman rasvaa välillä käännellen noin 10 minuuttia.
  2. Hienonna maustekurkkuviipaleet ja halkaistu, huuhdottu purjo. Sekoita ne kermaviiliin. Mausta kermaviili chilikastikkeella, sinapilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Revi salaatinlehdet. Leikkaa tomaatit ja kuorittu punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikroaaltouunissa pakkausohjeen mukaan.
  4. Leikkaa pitaleivät auki taskuiksi. Täytä leipätaskut salaatilla, kuumilla kebablastuilla, tomaatti- ja sipuliviipaleilla. Pane jokaiseen leipätaskuun vielä halutessasi pari jalapenoviipaletta. Lusikoi kastiketta täytteen päälle. Tarjoa välittömästi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 174 kcal726 kJ
  • Proteiinia53,3 g
  • Hiilihydraatteja17,3 g
  • Rasvaa7,96 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2