Kalapuikkowrapit Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kalapuikkowrapit

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Kääräise kalapuikot wrappiin ja lisää punasipuli-munakastiketta, jäävuorisalaattia, tomaattia ja maustekurkkua.

    Ainekset

    5 annosta
    5
     
    tortillaa
    tai
    1 pkt (250 g)
     
    tai
    3 rkl
     
    juoksevaa margariinia
    tai
    1/2 (n. 150 g)
     
    jäävuorisalaatti
    tai
    1
     
    iso tomaatti
    tai
    1
     
    maustekurkku
    tai

    Punasipuli-munakastike

    1 tlk (2 dl)
     
    tai
    1/2 dl
     
    tai
    2
     
    kananmunaa koviksi keitettyinä
    tai
    1/2 dl
     
    tilliä hienonnettuna
    tai
    ripaus
     
    sitruunapippuria
    tai
    50 g
     
    punasipulia hienonnettuna
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    694 kJ / 166 kcal
    Rasva
    9,4 g
    josta tyydyttynyttä
    1,8 g
    Hiilihydraatit
    13,9 g
    josta sokereita
    2,6 g
    Proteiini
    5,9 g
    Suola
    0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Valmista ensin kastike. Kuori ja hienonna kananmunat. Sekoita kaikki ainekset kermaviilin joukkoon ja nosta kastike kylmään maustumaan.

    Suikaloi huuhdottu jäävuorisalaatti, leikkaa tomaatti kahtia ja aivan ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi maustekurkku.

    Paista kalapuikot uunissa tai pannulla pakkauksen ohjeen mukaan ja kuumenna tortillat mikrossa.

    Pane jokaiselle tortillalle salaattisuikaleita, reilusti kastiketta, kaksi kalapuikkoa, tomaattiviipaleita ja kurkkusuikaleita. Käännä tortilla ensin edestä ja sitten sivuilta taskuksi ja kääräise servettiin.