• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalapuikkowrapit

Kalapuikkowrapit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 412 kcal / annos (250g)

Ainekset

5 annosta

Punasipuli-munakastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin kastike. Sekoita kaikki ainekset kermaviilin joukkoon ja nosta kastike kylmään maustumaan.
  2. Suikaloi huuhdottu jäävuorisalaatti, leikkaa tomaatti kahtia ja aivan ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi maustekurkku.
  3. Paista kalapuikot uunissa tai pannulla pakkauksen ohjeen mukaan ja kuumenna tortillat mikrossa.
  4. Pane jokaiselle tortillalle salaattisuikaleita, reilusti kastiketta, kaksi kalapuikkoa, tomaattiviipaleita ja kurkkusuikaleita. Käännä tortilla ensin edestä ja sitten sivuilta taskuksi ja kääräise servettiin.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 412 kcal1 730 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja36,5 g
  • Rasvaa21,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille