• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sillipatongit

Sillipatongit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 annosta
  • alle 30 min
  • 218 kcal / 100 g

Ainekset

16 annosta

Pinnalle

    • 1iso tomaatti
    • 1dlPirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Viillä patongit pitkittäin halki, ei kuitenkaan aivan pohjaan asti. Valuta silli ja hienonna palat.
  2. Sekoita sillin joukkoon juustoraaste ja tilli. Levitä puolet sillitäytteestä toisen patongin viiltoon ja puolet toiselle patongille.
  3. Leikkaa tomaatista kahdeksan viipaletta ja puolita viipaleet. Asettele tomaatinpuolikkaat patonkien päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes juustoraaste saa hieman väriä. Leikkaa molemmat sillipatongit kahdeksaan osaan. Koristele tuoreella tillillä.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 218 kcal910 kJ
  • Proteiinia10,8 g
  • Hiilihydraatteja28,5 g
  • Rasvaa6,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille