Sillipatongit
Uunissa gratinoitavat helpot sillipatongit valmistuvat tomaattisillistä alle puolessa tunnissa. Pakkaa sillipatongit mukaan vappubrunssille tai eväsretkelle.
16 annostaalle 30 min218 kcal / 100 g
Ainekset
16 annosta
- 1pkt(300 g)Pirkka esipaistettuja patonkeja
- 1/2prk(à 550/250 g)Pirkka tomaattisilliä
- 1/2dltilliä
Pinnalle
- 1iso tomaatti
Valmistus
alle 30 min- Viillä patongit pitkittäin halki, ei kuitenkaan aivan pohjaan asti. Valuta silli ja hienonna palat.
- Sekoita sillin joukkoon juustoraaste ja tilli. Levitä puolet sillitäytteestä toisen patongin viiltoon ja puolet toiselle patongille.
- Leikkaa tomaatista kahdeksan viipaletta ja puolita viipaleet. Asettele tomaatinpuolikkaat patonkien päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes juustoraaste saa hieman väriä. Leikkaa molemmat sillipatongit kahdeksaan osaan. Koristele tuoreella tillillä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 218 kcal910 kJ
- Proteiinia 10,8 g
- Hiilihydraatteja28,5 g
- Rasvaa6,52 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi