• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-7 annosta
  • 30 - 60 min
  • 180 kcal / annos (125g)

Ainekset

6-7 annosta

Lisäksi

    • 6-7viipalettamoniviljapaahtoleipää

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta katkaravut hyvin.
  2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi. Pane kurkku valumaan siivilään. Purista ylimääräinen neste pois. Hienonna punasipuli, valkosipulinkynnet ja tilli.
  3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipulit. Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä tilli. Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.
  4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi. Tarjoa alkuruokana tai iltapalana.

Ravintosisältö perannos 125g100 g

  • 180 kcal754 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille