• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täytetyt tonnikalapatongit

Täytetyt tonnikalapatongit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 332 kcal / annos (190g)

Ainekset

4 annosta

Tonnikalatäyte

    • 1tlk(200 g)tonnikalapaloja öljyssä
    • 1/2punainen paprika
    • 1/2dltilliä
    • 2(n. 2dl)kevätsipulia
    • 2-3rklPirkka makeaa chilikastiketta
    • salaatinlehtiä

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta tonnikala ja kuutioi paprika.
  2. Sekoita tonnikalan joukkoon paprika, hienonnettu tilli ja kevätsipuli, chilikastike sekä tuorejuusto.
  3. Halkaise jäähtyneet patongit. Levitä tonnikalatäytettä patonginpuolikkaille. Lisää vielä salaatinlehdet ja kokoa patongit.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 332 kcal1 390 kJ
  • Proteiinia17,7 g
  • Hiilihydraatteja42 g
  • Rasvaa9,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2