Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
K-Ruoka.fi uudistuu. Käytät uutta versiota.Uudistamme K-Ruoka.fi:tä ja käytät palvelun uutta beta-versiota.
Anna palautetta tai lue uudistuksesta.lue lisää uudistuksesta.
Sipuliset lohinyytitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sipuliset lohinyytit

Tarjoa sipuliset lohinyytit salaatin kanssa.

Ainekset

4 annosta
    • 600gkirjolohifileetä
    • n. 200gnippusipulia
    • 6–7(n. 500 g)uusia perunoita keitettynä
    • n. 1tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1rs(200 g)Viola ruohosipuli tuorejuustoa

Lisäksi

    • alumiinifoliota

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista kirjolohesta nahka ja kuutioi kala. Hienonna sipulit varsineen. Paloittele perunat.
  2. Leikkaa foliosta 4 reilua palaa. Jaa perunat ja sipulit folioiden päälle.
  3. Lisää kalapalat ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää nokare tuorejuustoa kasvisten ja kalan päälle. Sulje nyytit.
  4. Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia tai grillissä noin 10 minuuttia. Avaa nyytit ja tarkista kalan kypsyys. Tarjoa sipuliset lohinyytit salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille43 arvostelua