• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sipuliset lohinyytit

Sipuliset lohinyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 128 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(580 g)Pirkka kirjolohifileetä (sis. suolaa 1 %)
    • n. 200gnippusipulia
    • 6-7(n. 500 g)uusia perunoita keitettynä
    • n. 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1rs(200 g)Viola ruohosipuli tuorejuustoa

Lisäksi

    • alumiinifoliota

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista kirjolohesta nahka ja kuutioi kala. Hienonna sipulit varsineen. Paloittele perunat.
  2. Leikkaa foliosta 4 reilua palaa. Jaa perunat ja sipulit folioiden päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää kalapalat ja nokare tuorejuustoa kasvisten päälle. Sulje nyytit.
  4. Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia tai grillissä noin 10 minuuttia. Avaa nyytit ja tarkista kalan kypsyys. Tarjoa sipuliset lohinyytit salaatin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 128 kcal534 kJ
  • Proteiinia7,7 g
  • Hiilihydraatteja5,97 g
  • Rasvaa7,98 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua