• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kievin kana

Kievin kana
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 595 kcal / annos (260g)

Ainekset

3 annosta

Täytteeksi

Paistamiseen

    • öljyä tai voita

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota broilerit huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen ruoanvalmistusta. Sekoita muna ja vesi syvällä lautasella. Mittaa korppu- ja vehnäjauhot erillisille lautasille.
  2. Leikkaa fileisiin pitkittäin viilto ja jatka leikkaamista sivulle viistosti, jotta fileeseen muodostuu tasku. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
  3. Viipaloi kylmä maustevoi ja työnnä viipaleet tasaisesti fileiden sisälle. Sulje fileiden taskut hammastikuilla.
  4. Pyöräytä fileet ensin vehnäjauhoissa, sitten muna-vesiseoksessa ja lopuksi korppujauhoissa.
  5. Kuumenna rasva pannussa. Paista fileille kaunis paistopinta molemmin puolin. Jatka kypsentämistä pannulla miedolla lämmöllä 10-12 minuuttia, kunnes fileet ovat täysin kypsiä. Vaihtoehtoisesti voit kypsentää paistettuja fileitä 200-asteisessa uunissa, kunnes broilerin sisälämpötila on vähintään 75 astetta. Paistoaika on noin 15 minuuttia.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja herneiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 595 kcal2 490 kJ
  • Proteiinia44 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa40 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua