Sipsikuorrutettu kana
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Sipsikuorrutetut kanapalat ovat juuri niin rapeita kuin miltä näyttävätkin. Valmistus onnistuu helposti ja nopeasti paistinpannulla.
- Gluteeniton
Ainekset
3 annosta
150 g | tai |
2 | kananmunaa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1 pkt (500 g) | tai |
n. 1/2 dl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Murskaa sipsit esimerkiksi pakastepussissa hienoksi jauheeksi ja kaada syvään astiaan.
Riko kananmunat syvään astiaan ja sekoita joukkoon suola.
Leikkaa kanafileet leveyssuunnassa kuuteen osaan. Pyörittele palat ensin munaseoksessa ja sitten sipsirouheessa.
Kaada kuumalle pannulle rypsiöljyä niin, että koko pannun pohja peittyy kunnolla. Paista kanat kahdessa erässä keskilämmöllä. Paista, kunnes palat ovat joka puolelta kullanruskeita ja kana on kypsää. Tarjoa rapeat sipsikanat kermaviilidipin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,7(72 arviota)
- alle 30 min3,8(12 arviota)
- alle 30 min4,0(188 arviota)
- alle 30 min4,0(51 arviota)
- alle 30 min2,0(9 arviota)
- alle 30 min4,5(110 arviota)
- alle 30 min4,8(131 arviota)
- alle 30 min3,9(59 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,1 (60 arviota)
- :)2 kuukautta sittenTosi hyvää.