Paneroitu kalaReseptin takana kumppani

Paneroitu kala

  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Paneroidun kalan voi valmistaa myös pakastekalasta. Helppoa ja herkullista.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

 
vehnäjauhoja
tai
 
kananmuna
tai
 
korppujauhoja
tai
 
kalaa (pakastettua tai tuoretta kalaa fileenä)
tai
 
suolaa
tai
 
valkopippuria
tai

Valmistus

alle 30 min

Ota kolme lautasta ja laita yhdelle vehnäjauhoja, toiselle kananmuna ja kolmannelle korppujauhoja tai ruiskorppujauhoja.

Vispaa munan rakenne haarukalla rikki. Mausta kala suolalla ja valkopippurilla. Kääntele kala vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.

Paista pannulla kasviöljyssä keskilämmöllä. Voit käyttää myös pakasteena myytävää, valmiiksi paneroitua kalaa, esim. paneroitua seitä tai punakampelaa. Paista pakastettu kala jäisenä.

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (60 arviota)