• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Paneroidut broilerin lehtipihvitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paneroidut broilerin lehtipihvit

Paneroitu broilerin lehtipihvi on saanut innoituksensa Wieninleikkeestä eli schnizelistä. Noin 3,65€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à 320 g)Kariniemen kananpojan lehtipihvejä
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 2kananmunaa
    • 2dlpankojauhoja
    • tai
    • 2dlkorppujauhoja

Paistamiseen

    • 2dlrypsiöljyä

Lisäksi

    • 1Pirkka luomu sitruuna lohkottuna
    • 1prk(200 g)Valio Dippi & kastiketta, paprika-chili

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuivaa pihvit huolellisesti talouspaperilla. Mittaa keittolautaselle vehnäjauho sekä mausteet. Riko kananmunat toiselle lautaselle ja vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa kolmannelle lautaselle pankojauhot.
  2. Käytä lehtipihvit yksitellen ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
  3. Kuumenna öljy pannulla. Paista lehtipihvit yksi kerrallaan 2-3 minuuttia / puoli. Nosta pihvi talouspaperin päälle hetkeksi ja siirrä lämmitettyyn uuniin odottamaan. Paista loput pihveistä samoin.
  4. Purista pihvien päälle sitruunalohkoista mehua ja ripottele päälle sormisuolaa. Tarjoa pihvit jogurttikastikkeen ja salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua
  • adele19.1.2018

    Tosi hyvä ruoka, mutta ei kylläkään mielestäni tuplaleivitettynä kuuluisi kevyiden ruokien kategoriaan

  • Anita 22.10.2017

    Hyviä ohjeita, kiitos. Teen useamminkin.

  • Petri7.10.2017

    Kommentoidaanpa vielä... Rohkaistuin ja tein ohjeen mukaan, eli tuo 2 dl öljyä kerralla pannulle ja pannu kuumaksi. Vähensin lämpöä etten täysillä paistanut. Toimii. Paistoaika riippunee öljyn lämpötilasta, tarkistin välillä värin pihvin paistopuolelta ja kun näytti hyvälle niin käänsin. Tuo 2-3 minuuttia on kyllä passeli, ei kannata kääntää välisssä ja kypsää tuli. Käytin nopeasti vielä uunissa kun ensimmäiset pihvit kerkesi jäähtymään. Todella hyvä ohje, suosittelen 5/5.

  • Petri7.10.2017

    2dl öljyä vaikuttaa suurelle määrälle. Haetaanko tässä lähes uppopaistamista öljyssä vai miten tämä kuuluu valmistaa?