Kinkku-guacamoleletutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kinkku-guacamoleletut

Kinkku-guacamoleletut ovat mainio lisä brunssille tai viikonlopun aamupalalle.

  • n. 10 kpl
  • 30 - 60 min
  • 169 kcal / 100 g

Ainekset

n. 10 kpl

Lettujen paistamiseen

    • juoksevaa kasviöljyvalmistetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin täytteet. Viipaloi oliivit ja tomaatit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita guacamole ja tuorejuusto keskenään. Huuhtele rucola ja basilika. Pidä täytteen aineet viileässä lettujen paistamisen ajan.
  2. Valmista lettutaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Paista taikinasta keskikokoisia lettuja. Kun olet kaatanut kuuman pannuun lettutaikinaa, ripottele päälle oliiviviipaleita ennen taikinan hyytymistä. Käännä letut tavalliseen tapaan ja pinoa päällekkäin odottamaan täyttämistä.
  3. Levitä letut lautasille tai esimerkiksi uunipellille. Peitä lettujen pinta tomaateilla ja taittele päälle ruusukkeiksi pari kinkkuviipaletta. Lisää nokareet dippikastiketta. Ripottele pinnalle rucolaa ja silputtua basilikaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 169 kcal706 kJ
  • Proteiinia5,84 g
  • Hiilihydraatteja21,4 g
  • Rasvaa6,03 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille