• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-pestoletut

Kinkku-pestoletut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 122 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Täyte

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita, maito, munat, jauhot ja pesto keskenään. Anna turvota noin 15 minuuttia.
  2. Paista letut pannulla rasvassa ja pidä lämpiminä folion alla. Täytä letut kinkku- ja tomaattiviipaleilla. Mausta halutessasi rouhitulla mustapippurilla. Taita letut kolmioiksi. Ripottele päälle basilikaa. Tarjoa lisäksi salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 122 kcal512 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja13,3 g
  • Rasvaa4,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1