• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kinkku-pestoletutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kinkku-pestoletut

Kinkku-pestoletut ovat herkullinen suolainen leivonnainen. Alle puolessa tunnissa saat ruokaisia lihaa ja pestoa sisältäviä lettuja. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 122 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Täyte

    • 1rs(150 g)Pirkka ohuen ohut saunapalvikinkkua
    • 3tomaattia viipaloituna
    • basilikaa
    • (mustapippuria)

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita, maito, munat, jauhot ja pesto keskenään. Anna turvota noin 15 minuuttia.
  2. Paista letut pannulla rasvassa ja pidä lämpiminä folion alla. Täytä letut kinkku- ja tomaattiviipaleilla. Mausta halutessasi rouhitulla mustapippurilla. Taita letut kolmioiksi. Ripottele päälle basilikaa. Tarjoa lisäksi salaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 122 kcal512 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja13,3 g
  • Rasvaa4,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua