Kinkku-pestoletut
Kinkku-pestoletut ovat herkullinen suolainen leivonnainen. Alle puolessa tunnissa saat ruokaisia lihaa ja pestoa sisältäviä lettuja. Tarjoa raikkaan salaatin kera.
4 annostaalle 30 min122 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 5dlPirkka maitoa
- 2kananmunaa
- 1/2dlruisjauhoja
- 3-4rklPirkka vihreää pestoa
Paistamiseen
- juoksevaa margariinia
Täyte
- 3tomaattia viipaloituna
- basilikaa
- (mustapippuria)
Valmistus
alle 30 min- Sekoita, maito, munat, jauhot ja pesto keskenään. Anna turvota noin 15 minuuttia.
- Paista letut pannulla rasvassa ja pidä lämpiminä folion alla. Täytä letut kinkku- ja tomaattiviipaleilla. Mausta halutessasi rouhitulla mustapippurilla. Taita letut kolmioiksi. Ripottele päälle basilikaa. Tarjoa lisäksi salaattia.
Kategoriat
Ruokalajit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per 100 g
- 122 kcal512 kJ
- Proteiinia 7 g
- Hiilihydraatteja13,3 g
- Rasvaa4,46 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi