• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-tuorepastasalaatti

Kinkku-tuorepastasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 243 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhdo salaatit, kuivaa ja revi ne. Kuori ja paloittele meloni. Halkaise tomaatit ja suikaloi kinkku.
  2. Asettele salaattiainekset kerroksittain vadille.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo pasta nopeasti kylmällä vedellä. Levitä raviolit salaattiaineksien päälle. Hienonna pinnalle reilusti tuoretta basilikaa. Tarjoa salaattikastike erikseen.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 243 kcal1 020 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja40 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille