Kinkku-tuorepastasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kinkku-tuorepastasalaatti

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 243 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta
    • 1ruukkuPirkka jääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa
    • 1/2(n. 500 g)hunajameloni
    • 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
    • 100gPirkka saunapalvikinkkua viipaleina
    • tuoretta basilikaa
    • Pirkka Toscana -salaattikastiketta tai
    • Pirkka Thousand Island -salaattikastiketta

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhdo salaatit, kuivaa ja revi ne. Kuori ja paloittele meloni. Halkaise tomaatit ja suikaloi kinkku.
  2. Asettele salaattiainekset kerroksittain vadille.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo pasta nopeasti kylmällä vedellä. Levitä raviolit salaattiaineksien päälle. Hienonna pinnalle reilusti tuoretta basilikaa. Tarjoa salaattikastike erikseen.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 243 kcal1 020 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja40 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua