Chilinen pasta-tonnikalasalaatti
Hieman tulinen tonnikala-pastasalaatti on täyttävä ja maistuva arkiruoka.
2 annostaalle 30 min580 kcal / annos (400g)
Ainekset
2 annosta
- 1tlk(170 g)Pirkka tonnikalaa, chili
- jäävuorisalaattia
- 2isoatomaattia
- 1punasipuli
- 1tlomenaviinietikkaa
- tuoretta basilikaa
- parmesaania raastettuna
Valmistus
alle 30 min- Viipaloi tomaatit ja punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi salaatti. Keitä raviolit pakkausohjeen mukaan. Kaada kattilasta vesi pois. Sekoita varovasti kuuman pastan joukkoon tonnikalatölkin liemi.
- Peitä syvien lautasten pohjat salaatilla sekä tomaatti- ja sipuliviipaleilla kerroksittain. Asettele päälle keoksi maustuneet, kuumat raviolit.
- Jaa pastan päälle tonnikala ja loput vihannekset. Pirskottele pinnalle etikkaa. Koristele basilikalla ja ripottele päälle parmesaaniraastetta. Tarjoa heti.
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 400g100 g
- 580 kcal2 440 kJ
- Proteiinia 33,6 g
- Hiilihydraatteja55,6 g
- Rasvaa21,6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi