• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chilinen pasta-tonnikalasalaatti

Chilinen pasta-tonnikalasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 580 kcal / annos (400g)

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi tomaatit ja punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi salaatti. Keitä raviolit pakkausohjeen mukaan. Kaada kattilasta vesi pois. Sekoita varovasti kuuman pastan joukkoon tonnikalatölkin liemi.
  2. Peitä syvien lautasten pohjat salaatilla sekä tomaatti- ja sipuliviipaleilla kerroksittain. Asettele päälle keoksi maustuneet, kuumat raviolit.
  3. Jaa pastan päälle tonnikala ja loput vihannekset. Pirskottele pinnalle etikkaa. Koristele basilikalla ja ripottele päälle parmesaaniraastetta. Tarjoa heti.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 580 kcal2 440 kJ
  • Proteiinia33,6 g
  • Hiilihydraatteja55,6 g
  • Rasvaa21,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2