• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kinkku-raviolisalaatti

Kinkku-raviolisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 210 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 2dlValio A+ täyteläistä luonnonjogurttia, laktoositon
    • 1/2dlpersiljaa tai basilikaa hienonnettuna
    • 1rklvalkoista balsamicoa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Revi salaatit vadille. Kuori ja paloittele meloni. Halkaise tomaatit ja suikaloi kinkku.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo pasta halutessasi kylmällä vedellä. Voit käyttää pastan myös haaleana.
  3. Asettele pasta, melonit, tomaatit ja kinkut salaattipedille. Hienonna pinnalle reilusti tuoretta basilikaa. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa se erikseen.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 210 kcal877 kJ
  • Proteiinia11,4 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa5,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille