• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rucola-tomaattipasta

Rucola-tomaattipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 658 kcal / annos (280g)

Ainekset

3 annosta

Pinnalle

    • parmesaanijuustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi kinkku ja kuutioi tomaatit. Huuhdo ja valuta rucola hyvin ja leikkaa lehdet 2-3 osaan.
  2. Kuullota sipuli öljyssä ja lisää joukkoon valkosipulinkynnet, kinkku ja tomaatit. Jatka kypsentämistä pari minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä.
  3. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada pasta lämmitettyyn tarjoilukulhoon tai -vadille ja kaada kastike pastan päälle. Ripottele pinnalle rucola. Tarjoa rucola-tomaattipastan lisäksi parmesaania.

Ravintosisältö perannos 280g100 g

  • 658 kcal2 760 kJ
  • Proteiinia22,7 g
  • Hiilihydraatteja37 g
  • Rasvaa46,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2