• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu mozzarellasalaatti

Marinoitu mozzarellasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Marinadi

    • 1dloliiviöljyä
    • 2rklsitruunanmehua
    • 2rklomenaviinietikkaa
    • 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 1/3tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
    • 1dltuoretta basilikaa hienonnettuna

Vadille

    • 1ruukkuPirkka jääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita marinadin ainekset ja vatkaa sekaisin.
  2. Kääntele joukkoon valutetut mozzarellapallot, herkkusienet halkaistuna tai lohkoina, paprika haarukkapaloina ja tomaatit puolikkaina. Anna maustua kylmässä.
  3. Revi vadille huuhdotut, valutetut salaatit. Nostele marinoidut ainekset salaatille ja levitä päälle juustopallot ja huuhdotut rucolat. Tarjoa leivän kanssa alkupalaksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal580 kJ
  • Proteiinia5,34 g
  • Hiilihydraatteja3,24 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3