Hyppää sisältöön
Kinuskiset raparperi-mansikkaritarit Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kinuskiset raparperi-mansikkaritarit

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Kinuskiset raparperi-mansikkaritarit saavat täytteeksi raikasta raparperi-mansikkahilloketta ja kinuski-kermarahkaa.

    Ainekset

    6 annosta
    • 6 viipaletta (n. 300 g) pullapitkoa

    Raparperi-mansikkahilloke

    • 300 g raparperia
    • 3/4 dl sokeria
    • n. 1/2 l (250 g) tuoreita mansikoita

    Kinuski-kermarahka

    Ravintosisältö

    • Energia
      856 kJ / 205 kcal
    • Rasva
      9,2 g
    • josta tyydyttynyttä
      4,5 g
    • Hiilihydraatit
      25,3 g
    • josta sokereita
      16,5 g
    • Proteiini
      3,8 g
    • Suola
      0,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Paloittele raparperit hilloketta varten. Laita raparperit ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes raparperit ovat hajonneet. Jäähdytä.
    2. Ota muutama mansikka sivuun koristelua varten. Paloittele loput ja lisää raparperihillokkeeseen.
    3. Sekoita keskenään rahka ja kinuskikastike. Lisää vaahdotettu kerma.
    4. Paahda pullaviipaleet nopeasti grillissä tai leivänpaahtimessa. Annostele pullaviipaleille raparperihilloketta ja kinuski-kermarahkaa. Koristele kinuskiset raparperi-mansikkaritarit tuoreilla mansikoilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,0 (3 arviota)