Kirsikkakastike
Punaviininen kirsikkakastike kinkulle tuo vaihtelua joulupöytään. Resepti: Suvi Rüster
- 4 annosta
- alle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 1Pirkka banaanisalottisipuli
- 1tlöljyä
- 1dlsiivilöityä kinkun paistolientä
- 3dlpunaviiniä
- 3-4rklPirkka Parhaat kirsikkahilloa
Valmistus
alle 15 min- Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Lisää salottisipuli ja kuullota pari minuuttia.
- Lisää paistoliemi ja punaviini. Keitä hiljalleen poristen 3 minuuttia.
- Siivilöi halutessasi sipulikuutiot pois liemen joukosta. Lisää liemen joukkoon kirsikkahillo. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi