KirsikkakastikeReseptin takana kumppani

Kirsikkakastike

Punaviininen kirsikkakastike kinkulle tuo vaihtelua joulupöytään. Resepti: Suvi Rüster

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 1Pirkka banaanisalottisipuli
    • 1tlöljyä
    • 1dlsiivilöityä kinkun paistolientä
    • 3dlpunaviiniä
    • 3-4rklPirkka Parhaat kirsikkahilloa

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Lisää salottisipuli ja kuullota pari minuuttia.
  2. Lisää paistoliemi ja punaviini. Keitä hiljalleen poristen 3 minuuttia.
  3. Siivilöi halutessasi sipulikuutiot pois liemen joukosta. Lisää liemen joukkoon kirsikkahillo. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen banaanisalottisipuli 350g 2 lk
    Pirkka suomalainen banaanisalottisipuli 350g 2 lk
    1,79/kpl5,11/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka rypsiöljy 450ml
    Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,59/kpl3,53/l
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka rypsiöljy 900ml
    Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,29/kpl2,54/l
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Neito rypsiöljy 500ml
    Neito rypsiöljy 500ml
    3,59/kpl7,18/l
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Parhaat kirsikkahillo 230g
    Pirkka Parhaat kirsikkahillo 230g
    1,89/kpl8,22/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle St.Dalfour Kirsikkahillo 284g
    St.Dalfour Kirsikkahillo 284g
    2,99/kpl10,53/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua