Kirsikkakastike
Punaviininen kirsikkakastike kinkulle tuo vaihtelua joulupöytään. Resepti: Suvi Rüster
4 annostaalle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 1Pirkka banaanisalottisipuli
- 1tlöljyä
- 1dlsiivilöityä kinkun paistolientä
- 3dlpunaviiniä
- 3-4rklPirkka Parhaat kirsikkahilloa
Valmistus
alle 15 min- Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Lisää salottisipuli ja kuullota pari minuuttia.
- Lisää paistoliemi ja punaviini. Keitä hiljalleen poristen 3 minuuttia.
- Siivilöi halutessasi sipulikuutiot pois liemen joukosta. Lisää liemen joukkoon kirsikkahillo. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi