KirsikkakastikeReseptin takana kumppani

Kirsikkakastike

Punaviininen kirsikkakastike kinkulle tuo vaihtelua joulupöytään. Resepti: Suvi Rüster

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 1Pirkka banaanisalottisipuli
    • 1tlöljyä
    • 1dlsiivilöityä kinkun paistolientä
    • 3dlpunaviiniä
    • 3-4rklPirkka Parhaat kirsikkahilloa

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Lisää salottisipuli ja kuullota pari minuuttia.
  2. Lisää paistoliemi ja punaviini. Keitä hiljalleen poristen 3 minuuttia.
  3. Siivilöi halutessasi sipulikuutiot pois liemen joukosta. Lisää liemen joukkoon kirsikkahillo. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka banaanisalottisipuli 350g 2 lk
    Pirkka banaanisalottisipuli 350g 2 lk
    1,45/kpl4,14/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka rypsiöljy 450ml
    Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,69/kpl3,76/l
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka rypsiöljy 900ml
    Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,39/kpl2,66/l
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle K-Menu rapsiöljy 1l
    K-Menu rapsiöljy 1l
    1,59/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Parhaat kirsikkahillo 230g
    Pirkka Parhaat kirsikkahillo 230g
    1,89/kpl8,22/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle St.Dalfour Kirsikkahillo 284g
    St.Dalfour Kirsikkahillo 284g
    3,49/kpl12,29/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua