KirsikkakastikeReseptin teki kumppani

Kirsikkakastike

Punaviininen kirsikkakastike kinkulle tuo vaihtelua joulupöytään. N. 0,75€/annos. Resepti: Suvi Rüster

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 1Pirkka banaanisalottisipuli
    • 1tlöljyä
    • 1dlsiivilöityä kinkun paistolientä
    • 3dlpunaviiniä
    • 3-4rklPirkka Parhaat kirsikkahilloa

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori ja hienonna salottisipuli. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Lisää salottisipuli ja kuullota pari minuuttia.
  2. Lisää paistoliemi ja punaviini. Keitä hiljalleen poristen 3 minuuttia.
  3. Siivilöi halutessasi sipulikuutiot pois liemen joukosta. Lisää liemen joukkoon kirsikkahillo. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka banaanisalottisipuli 350g 2 lk
    1,59/kpl4,54/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,59/kpl3,53/l
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,29/kpl2,54/l
  • Keiju rypsiöljy 1l
    3,85/kpl
  • Pirkka Parhaat kirsikkahillo 230g
    1,89/kpl8,22/kg
  • St.Dalfour Kirsikkahillo 284g
    3,39/kpl11,94/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua