• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punasipulihilloke

Punasipulihilloke maistuu juustojen kanssa tai liharuokien lisäkkeenä. Mainio joululahjavinkki!
Punasipulihilloke
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 29 kcal / annos

Ainekset

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja hienonna punasipulit. Pane neilikat ja mustapippurit maustesiivilään tai teepalloon. Voit myös solmia maustepussin esimerkiksi sideharsosta.
  2. Kiehauta punaviini, mehu ja mausteet. Lisää sipulit ja punaviinietikka. Keitä 10 minuuttia ja poista mausteet.
  3. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 20 minuuttia. Kuumenna pestyjä lasitölkkejä 100-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia ja kiehauta kannet vedessä. Jaa hillo kuumiin purkkeihin ja jäähdytä. Valmis hillo säilyy jääkaapissa muutaman viikon ajan.
  4. Tarjoa punasipulihilloke juustojen kanssa. Hilloke sopii hyvin myös liharuokien lisäkkeeksi. (Punasipulihilloketta tulee noin 1/2 litraa).

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 100 g

  • 29 kcal121 kJ
  • Proteiinia0 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa0 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua