• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Koskenlaskijan kasvissosekeitto

Koskenlaskijan kasvissosekeitto on helppo ja lempeän makuinen keitto.
Koskenlaskijan kasvissosekeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-5 annosta

Lisäksi

    • Fazer Real kaura-ruisleipää
    • HK ohuen ohut loimukalkkunaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna kuorittu sipuli ja kuullota rasvassa kattilassa. Lisää joukkoon kukkakaalit ja vesi. Keitä noin 10 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää keittoon porkkanasose ja paloiteltu sulatejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi, nosta sivuun ja soseuta sauvasekoittimella.
  3. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua basilikaa. Tarjoa lisäksi leipää.

Ravintosisältö perannos 375g100 g

  • 213 kcal893 kJ
  • Proteiinia11,7 g
  • Hiilihydraatteja14,5 g
  • Rasvaa12,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille24