• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustoinen porkkana-tomaattikeitto

Vuohenjuustoinen porkkana-tomaattikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 135 kcal / annos (270g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuumenna porkkanasose, tomaattimurska ja vesi kattilassa välillä sekoittaen.
  2. Mittaa kattilaan chilikastike, inkivääritahna ja loput mausteet. Keitä noin 5 minuuttia.
  3. Sulata joukkoon tuorejuusto. Sekoita keitto tasaiseksi.
  4. Kuumenna maito teräskattilassa koko ajan kierrevatkaimella vatkaten. Mausta vaahto chilikastikkeella.
  5. Annostele keitto lautasille ja lusikoi maitovaahtoa keiton pinnalle. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 135 kcal565 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5