• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savustettu paprikasalsa

Savustetut kasvikset antavat tuoresalsaan uutta makua. Lisää potkua saat lisäämällä chilin siemenet salsan joukkoon. Tämäkin resepti vain n. 0,60€/annos*.
Savustettu paprikasalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 23,3 kcal / annos (45g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista paprikoista siemenkodat ja leikkaa paprika reiluiksi lohkoiksi. Kuori sipuli ja valkosipuli.
  2. Savusta paprikalohkoja, chilipalkoa ja sipuleita savustuspöntössä tai sähkösavustimessa noin 20 minuuttia (tai kunnes kasvikset ovat pehmenneet).
  3. Hienonna jäähtyneet kasvikset mahdollisimman pieneksi. Poista chilistä siemenet, mikäli et halua salsasta kovin tulista. Sekoita joukkoon öljy, suola, pippuri ja lehtipersilja. Tarjoa salsa dippinä tai grilliruoan lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 45g100 g

  • 23,3 kcal97,4 kJ
  • Proteiinia0,45 g
  • Hiilihydraatteja1,95 g
  • Rasvaa1,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8