Labneh
Labneh eli libanonilainen jogurttijuusto on valutettua jogurttia, joka tarjotaan tuorejuuston tapaan. Mausta labneh yrteillä ja valkosipulilla. Noin 0,20€/annos*
- 10 annosta
- yli 60 min
Ainekset
10 annosta
- 2tlk(à 300 g)Arla Lempi turkkilaista jogurttia
- 2rkltuoretta minttua hienonnettuna
- 1pieni valkosipulinkynsi hienonnettuna
- n. 1/2tlsuolaa
- (Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä)
Valmistus
yli 60 min- Laita jogurtti valumaan suodatinpusseilla vuorattuun siivilään jääkaappiin vähintään kuudeksi tunniksi tai yön yli.
- Mausta valutettu jogurtti yrteillä, valkosipulilla ja suolalla. Koristele labneh tuoreilla yrteillä ja halutessasi oliiviöljyllä. Tarjoa tuorejuuston tapaan leivän levitteenä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Lebnehlle ei ole valkosipulia! Tää on tzatziki enemmän kuin lebneh!