Lämpimät lohileivät
Tässä nopeaa lohturuokaa parhaimmillaan! Uunissa valmistuvat lämpimät lohileivät vievät isommankin nälän ja maistuvat lapsille ja aikuisille. Resepti: Kalaasi-blogi. Noin 3,50€/annos.*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 300gkirjolohifileetä
- 1tlsuolaa
- 2pkt(à 200 g/ 125 g)Pirkka mozzarellaa
- 1prk(135 g)Pirkka sitruunapestoa
- 8viipalettakauraleipää
- 1tlmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Poista kirjolohifileestä nahka ja leikkaa se noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Ripottele päälle suola.
- Valuta ja viipaloi mozzarellat.
- Sivele leipäviipaleille kerros sitruunapestoa. Asettele leiville vuorotellen lohi- ja mozzarellaviipaleita. Ripottele päälle mustapippuria.
- Kypsennä leivät 225-asteisen uunin keskitasolla 10-12 minuuttia, kunnes lohi on saanut väriä ja juusto on valuvaa. Tarjoa leivät lämpiminä sitruunapeston kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi