• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pestoiset vihersimpukat

Pestoiset vihersimpukat on helppo valmistaa. Valitse tilli-manteli- tai sitruunapesto.
Pestoiset vihersimpukat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 230 kcal / annos (140g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata simpukat pakkauksen ohjeen mukaan ja asettele sulaneet simpukat laakeaan uunivuokaan. Voit gratinoida simpukat myös jäisinä, mutta niistä irtoaa silloin hieman enemmän nestettä.
  2. Levitä jokaisen simpukan päälle 1/2-1 tl pestoa, ripottele päälle leipämuruja ja juustoraastetta. Gratinoi 225 asteessa uunin yläosassa noin 8 minuuttia. Tarjoa alkuruokana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit jättää leipämurut pois, näin saat simpukoista gluteenittomia.

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 230 kcal960 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1