• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sitruunainen lohisalaatti

Sitruunainen lohisalaatti on ruokaisa lounassalaatti. Tämäkin resepti vain n. 3,70€/annos*.
Sitruunainen lohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 250 kcal / annos (320g)

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhdo ja valuta pavut. Kuori ja suikaloi punasipuli. Sekoita pavut, sipuli ja sitruunapesto keskenään.
  2. Levitä rucola sekä huuhdottu ja revitty salaatti laakealle vadille. Puolita kirsikkatomaatit ja suikaloi kurkku pitkittäin ohuiksi siivuiksi esimerkiksi kuorimaveitsellä. Lisää tomaatit ja kurkkusiivut salaattiin. (Voit halutessasi rullata kurkut pieniksi rulliksi). Levitä papuseos salaattipedille.
  3. Paista kalapalat öljyssä kuumalla pannulla nahkapuoli ensin. Käännä, poista nahka ja paista kalapalat kypsiksi. Älä kypsennä liikaa, jotta kala pysyy mehevänä.
  4. Leikkaa kalapalat kolmeen osaan ja nosta ne salaattipedille. Lohko sitruuna, purista hieman sitruunanmehua salaatin päälle ja koristele salaatti lopuilla sitruunalohkoilla. Rouhi pintaan mustapippuria ja tarjoile salaatti tuoreen leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 320g100 g

  • 250 kcal1 060 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille