Välimeren uunilohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lohifilee ja muutama säilyke, muuta ei uuniloheen tarvita! Kala saa makua pestopeitosta, kapriksista, oliiveista ja aurinkokuivatuista tomaateista.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (700 g) | kirjolohifilee tai |
10 | tai |
5 | tai |
3 rkl | tai |
1 rkl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 853 kJ / 204 kcal |
Rasva | 16 g |
Hiilihydraatit | 1 g |
Proteiini | 15 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Pyyhi kalan pinta. Puolita valutetut oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit.
Levitä lohen päälle sitruunapestoa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja kapriksia.
Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kypsymisaika riippuu kalan paksuudesta.
Tarjoa salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.
Voit vaihdella säilykkeitä makusi mukaan tai sen mukaan mitä purkkeja kaapissa on avattuna. Säilykkeissä on suolaa, joten kalaa ei tarvitse muuten maustaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(52 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(51 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(6 arvostelua)
- yli 60 min3,9(41 arvostelua)
- alle 30 min4,2(85 arvostelua)
- yli 60 min
- 30 - 60 min4,0(5 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 2,2 (10 arvostelua)