Välimeren uunilohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lohifilee ja muutama säilyke, muuta ei uuniloheen tarvita! Kala saa makua pestopeitosta, kapriksista, oliiveista ja aurinkokuivatuista tomaateista.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (700 g) | kirjolohifilee tai |
10 | tai |
5 | tai |
3 rkl | tai |
1 rkl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 894 kJ / 214 kcal |
Rasva | 16,8 g |
josta tyydyttynyttä | 2,7 g |
Hiilihydraatit | 0,9 g |
josta sokereita | 0,5 g |
Proteiini | 14,7 g |
Suola | 0,8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Pyyhi kalan pinta. Puolita valutetut oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit.
Levitä lohen päälle sitruunapestoa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja kapriksia.
Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kypsymisaika riippuu kalan paksuudesta.
Tarjoa salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.
Voit vaihdella säilykkeitä makusi mukaan tai sen mukaan mitä purkkeja kaapissa on avattuna. Säilykkeissä on suolaa, joten kalaa ei tarvitse muuten maustaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka Parhaat kivelliset kreikkalaiset kalamataoliivit 350g/200gHinta 2,89/kpl14,45/kg
- Pirkka aurinkokuivatut tomaatit öljyssä 200g/95gHinta 2,95/kpl31,05/kg
- Pirkka sitruunapesto 135gHinta 2,55/kpl18,89/kg
- Pirkka kapris 50g/35gHinta 0,99/kpl28,29/kg
- Kirjolohifilee C-leikkuu kgHinta 32,90/kg
- Gaea Kalamata oliivi kivellinen 300g/175gHinta 3,85/kpl22,00/kg
- Filos Deluxe Kivellinen Kalamata-oliivi 405g/225gHinta 3,99/kpl17,73/kg
- Fontana Aurinkokuivattu tomaatti Hienonnettu 180g/100gHinta 3,59/kpl35,90/kg
- Pirkka aurinkokuivatut tomaattisuikaleet öljyssä 190g/100gHinta 2,85/kpl28,50/kg
- Sacla rucola-pestokastike 90gHinta 2,69/kpl29,89/kg
- Sacla genovese pestokastike 90gHinta 2,69/kpl29,89/kg
- Figaro kapris etikkaliemessä 50g/35gHinta 1,19/kpl34,00/kg
- Santa Maria Kapris 80gHinta 2,99/kpl37,38/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(80 arviota)
- 30 - 60 min3,8(8 arviota)
- alle 30 min4,2(36 arviota)
- alle 30 min3,9(15 arviota)
- 30 - 60 min3,8(159 arviota)
- 30 - 60 min4,2(68 arviota)
- 30 - 60 min4,1(32 arviota)
- 30 - 60 min3,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (90 arviota)
- Kalaruokaa useita kertoja viikossa1 vuosi sittenOlen tehnyt useammankin kerran, tosin vihreän peston tilalla punaista pestoa.