Välimeren uunilohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Välimeren uunilohi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Lohifilee ja muutama säilyke, muuta ei uuniloheen tarvita! Kala saa makua pestopeitosta, kapriksista, oliiveista ja aurinkokuivatuista tomaateista.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 (700 g)
 
kirjolohifilee
tai
10
 
tai
5
 
tai
3 rkl
 
tai
1 rkl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
853 kJ / 204 kcal
Rasva
16 g
Hiilihydraatit
1 g
Proteiini
15 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
Pyyhi kalan pinta. Puolita valutetut oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit.
Levitä lohen päälle sitruunapestoa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja kapriksia.
Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kypsymisaika riippuu kalan paksuudesta.
Tarjoa salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.
Voit vaihdella säilykkeitä makusi mukaan tai sen mukaan mitä purkkeja kaapissa on avattuna. Säilykkeissä on suolaa, joten kalaa ei tarvitse muuten maustaa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka Parhaat kivelliset kreikkalaiset kalamataoliivit 350g/200g
    Pirkka Parhaat kivelliset kreikkalaiset kalamataoliivit 350g/200g
    2,89/kpl
    14,45/kg
  • Pirkka aurinkokuivatut tomaatit öljyssä 200g/95g
    Pirkka aurinkokuivatut tomaatit öljyssä 200g/95g
    2,95/kpl
    31,05/kg
  • Pirkka sitruunapesto 135g
    Pirkka sitruunapesto 135g
    2,55/kpl
    18,89/kg
  • Pirkka kapris 50g/35g
    Pirkka kapris 50g/35g
    0,99/kpl
    28,29/kg

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,2 (10 arvostelua)