Mozzarellalohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
600 g | kirjolohifileetä tai |
3/4 tl | suolaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
1 rkl | voita tai |
2 | tomaattia tai |
1 ps (200 g/125 g) | tai |
4 | aurinkokuivattua tomaattia tai |
Lisäksi | |
---|---|
1 ps (65 g) | tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1 rkl | voita tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
Poista fileestä nahka ja pystyruodot pinseteillä. Mausta filee suolalla ja mustapippurilla molemmin puolin ja leikkaa se neljäksi annospalaksi.
Viipaloi tomaatit ja juusto. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Huuhtele ja valuta rucola, kuori ja viipaloi valkosipulit.
Paista kalapaloja pinnoitetussa pannussa voissa 2–3 minuuttia/puoli ja nosta uuninkestävälle vadille. Lado kaloille tomaattiviipaleet, suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit ja päälle mozzarellaviipaleet.
Mausta ripauksella mustapippuria ja kuumenna uunin ylätasolla 225 asteessa viitisen minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Kiehauta valkosipuliviipaleita pannulla voissa ja lisää rucolasalaatti. Kiehauta salaattia hetki voissa, kunnes se pehmenee vähän ja tarjoa kalan kanssa. Tarjoa lisäksi esimerkiksi lohkoperunoita.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
- Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lkHinta 1,69/kpl16,90/kg
- Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlaktHinta 4,55/kpl11,37/kg
- Pirkka aurinkokuivatut tomaatit öljyssä 200g/95gHinta 2,95/kpl31,05/kg
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Plussa-etu −11 %Pirkka mozzarella 200g/125gPlussa-kortillaEtuhinta 2,80/2 kpl11,20/kgIlman Plussa-korttia 1,59/kpl
- Pirkka luomu rucola 65gHinta 2,19/kpl33,69/kg
- Kirjolohifilee C-leikkuu kgHinta 29,99/kg
- Tomaatti SuomiHinta n. 0,29/kpl3,19/kg
- Pirkka valkosipuli 100 g 2lkHinta 1,29/kpl12,90/kg
- Valkosipuli ulkomainen kgHinta n. 0,50/kpl9,95/kg
- Valio Eila voi 200g laktoositon vähäsuolainenHinta 2,99/kpl14,95/kg
- Valio palavoi 500g normaalisuolainenHinta 3,99/kpl7,98/kg
- Pirkka aurinkokuivatut tomaattisuikaleet öljyssä 190g/100gHinta 2,79/kpl27,90/kg
- Royal aurinkokuivattu tomaatti öljyssä 330g/200gHinta 4,55/kpl22,75/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,35/kpl39,17/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka mozzarella 280g/125g laktoositonHinta 2,09/kpl16,72/kg
- Galbani mozzarella 125gHinta 2,19/kpl17,52/kg
- Järvikylä villirucolasalaatti FI 1lkHinta 1,89/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,5(2 arviota)
- alle 30 min3,9(14 arviota)
- alle 30 min4,1(26 arviota)
- alle 30 min4,1(53 arviota)
- alle 30 min4,7(45 arviota)
- alle 30 min3,0(12 arviota)
- alle 30 min
- 30 - 60 min4,6(79 arviota)
Arvostele resepti
- Mummi5 vuotta sittenHaluaisin tehdä tämän lohiruoan Vappuna, mutta vuohenjuustolla. Toimiiko sulaminen samalla tavalla/ajalla ???
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenMummi, voit toki kokeilla mozzarellan sijasta vuohenjuustoa. Resepti on testattu K-koekeittiöllä mozzarellan kanssa, joten en osaa sanoa tarkkaa paistoaikaa vuohenjuuston kanssa.
- Foxy5 vuotta sittenOlipa erittäin hyvää! Kaikki komponentit sopivat hyvin yhteen ja perus kotikokillekin helppo toteutus. Ulkonäkö ja maku olivat loistavia. Ihanaa, tätä tehdään varmasti toistekin. Kiitos hyvästä ohjeesta!
- Liena6 vuotta sittenTodella hyvää! Paistettu rucola sopii loheen mielettömän hyvin. Lapsillekin maistui.
- KR6 vuotta sittenAivan mielettömän hyvää! Lisuke sopi mainiosti kalaan; sitä kannattaisi tehdä tupla-annos.
- Tea6 vuotta sittenKiitos reseptitä todella maistui hyvältä ,nopea tehdä ...otan vakioruokìin
- Pippi6 vuotta sittenTodella hyvää! Söimme kukkakaalipyren kanssa
- Nimetön käyttäjä7 vuotta sittenIhan parasta. Kiitos
- Nimetön käyttäjä7 vuotta sittenOnnistui täydellisesti, maku ja ulkonäkö loistavia. Kiitos hyvästä ohjeesta.
- Nam7 vuotta sittenIhan mielettömän hyvä resepti, ihan ku ravintolaruokaa olis syöny. Tulee todellakin tämä resepti käyttöön :P