• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mozzarellalohi

Tomaatilla ja mozzarellalla kuorrutettu kirjolohi maistuu pannulla pyöräytetyn rucolan kanssa. Tämä resepti n. 3,95€/annos*.
Mozzarellalohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 328 kcal / annos (195g)

Ainekset

4 annosta
    • 600gkirjolohifileetä
    • 3/4tlsuolaa
    • 1/4tlvastajauhettua mustapippuria
    • 1rklvoita
    • 2tomaattia
    • 4aurinkokuivattua tomaattia

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista fileestä nahka ja pystyruodot pinseteillä. Mausta filee suolalla ja mustapippurilla molemmin puolin ja leikkaa se neljäksi annospalaksi.
  2. Viipaloi tomaatit ja juusto. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Huuhtele ja valuta rucola, kuori ja viipaloi valkosipulit.
  3. Paista kalapaloja pinnoitetussa pannussa voissa 2-3 minuuttia/puoli ja nosta uuninkestävälle vadille. Lado kaloille tomaattiviipaleet, suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit ja päälle mozzarellaviipaleet.
  4. Mausta ripauksella mustapippuria ja kuumenna uunin ylätasolla 225 asteessa viitisen minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  5. Kiehauta valkosipuliviipaleita pannulla voissa ja lisää rucolasalaatti. Kiehauta salaattia hetki voissa, kunnes se pehmenee vähän ja tarjoa kalan kanssa. Tarjoa lisäksi esimerkiksi lohkoperunoita.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 195g100 g

  • 328 kcal1 380 kJ
  • Proteiinia28,2 g
  • Hiilihydraatteja2,2 g
  • Rasvaa22,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille26