• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Poro-juustoleipäkäristys ja timjami-puolukat

Poro-juustoleipäkäristys ja timjami-puolukat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 124 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta

Timjami-puolukat

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jäiset käristyslihat muutamassa erässä voissa. Siirrä ruskistetut lihat pataan. Lisää vesi ja halutessasi olut sekä pippuri. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla kypsäksi, 10-15 minuuttia.
  2. Kuutioi juustoleivät ja ripottele ne käristyksen päälle juuri ennen tarjoilua.
  3. Valmista puolukat. Kiehauta vesi, sokeri ja timjami kattilassa. Kaada kuuma liemi jäisten puolukoiden päälle. Anna maustua tarjoiluhetkeen saakka.

Ravintosisältö per 100 g

  • 124 kcal520 kJ
  • Proteiinia8,13 g
  • Hiilihydraatteja4,81 g
  • Rasvaa7,92 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille