• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Salaatti lappilaisittain

Kylmäsavuporosta ja juustoleivästä saat lappilaisia makuja salaattiin.
Salaatti lappilaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 180 kcal / annos (110g)

Ainekset

6 annosta

Koristeeksi

    • puolukoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi (kuorittu) omena, juustoleipä ja poro (jätä noin puolet porosta koristeeksi ja kiedo ruusukkeiksi). Laita hienonnetut ainekset kulhoon ja lisää kastike. Mausta hienonnetulla persiljalla, suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetki.
  2. Levitä huuhdotut ja kuivatut salaatit vadille. Kaada hienonnetut ainekset salaatin päälle. Koristele pororuusukkeilla ja puolukoilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 180 kcal753 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu