• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Päärynä-rusinarahka

Päärynä-rusinarahka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1prk(2 dl)Pirkka kuohukermaa
    • 1tlkmaitorahkaa
    • 2päärynää
    • 1-2dlrusinoita
    • 1/2dlsokeria
    • 1tlvanilliinisokeria
    • 1/2tlkanelia

Valmistus

alle 30 min
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka. Kuori ja raasta päärynät. Sekoita päärynäraaste, rusinat, sokeri ja kaneli kerma-rahkaseokseen. Tarjoa kylmänä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 165 kcal691 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja17,6 g
  • Rasvaa8,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1