Lihapullaslider
- Annosmäärä8 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Hauskat pienet lihapullasliderit täytetään tomaattisilla lihapullilla, BBQ-sipuleilla ja cheddarjuustolla.
Ainekset
8 kpl
1 rs (400 g) | Pirkka naudan jauhelihaa (10 %) tai |
n. 1 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
1 (120 g) | iso sipuli tai |
n. 1 rkl | rypsiöljyä tai |
n. 1/2 dl | Pirkka BBQ-kastiketta tai |
100 g | cheddarjuustoa raastettuna tai |
1 pkt (450 g) | Pirkka pehmopaloja tai |
1/2 tlk (à 390 g) | Pirkka pizzakastiketta tai |
Valmistus
30 - 60 min
Ota jauheliha huoneenlämpöön. Sekoita jauhelihan joukkoon suola ja mustapippuri. Muotoile massasta 8 isoa pyörykkää.
Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulit rasvassa (noin 1/2 rkl) pannulla. Sekoita joukkoon BBQ-kastike ja nosta sipulit sivuun.
Paista pyörykät puhtaalla pannulla lopussa rasvassa. Anna pinnan ruskistua ja kääntele välillä, kypsennä yhteensä noin 10 minuuttia. Lisää pannulle pizzakastike (noin 2 dl) ja anna kiehua kasaan muutaman minuutin ajan.
Leikkaa pehmopalat halki niin, että ne pysyvät kiinni toisissaan kahtena isona levynä. Levitä pohjalle pizzakastiketta. Nosta sämpylöille lihapullat ja loput jaa loput pizzakastikkeet tasaisesti leiville. Nostele sipulit lihapullien päälle ja ripottele pinnalle lopuksi juustoraastetta. Nosta kannet leiville.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Tarkkaile leipiä, jotta kannet eivät ruskistu liikaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta