• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
RibsitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ribsit

Esikypsennä ribsit mureiksi uunissa ja grillaa pinta rapeaksi grillissä.

  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 827 kcal / annos (450g)

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(n. 2 kg)HK Viljaporsaan Spare ribsejä
    • 2tlsuolaa
    • n. 3dlBBQ-kastiketta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Hiero lihan pintaan suola. Sivele pintaan noin 1 dl BBQ-kastiketta.
  2. Kääri ribsit leivinpaperin ja folion sisään ja kypsennä 150-asteessa 2-3 tuntia, kunnes liha on niin kypsää, että se irtoaa helposti luista.
  3. Grillaa lihan pinta rapeaksi kuumassa grillissä BBQ-kastikkeella valellen. Leikkaa paloiksi luiden välistä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 450g100 g

  • 827 kcal3 460 kJ
  • Proteiinia78,3 g
  • Hiilihydraatteja17,5 g
  • Rasvaa50,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua