Helppo BBQ-pulled pork
Helppo nyhtöpossu eli pulled pork hautuu ihanan mureaksi uunissa. Viimeistele BBQ-kastikkeella ja tarjoa leivän, hampurilaisten tai tacojen täytteenä. Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
- 6 annosta
- yli 60 min
- 95 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 1pkt(n. 1,2 kg)Pirkka suomalaista porsaan kassleria, miedosti
- suolattu
- 2(200 g)sipulia
- 4valkosipulinkynttä
- n. 5dlvettä
Lisäksi
- n. 2dlPirkka BBQ-kastiketta
Valmistus
yli 60 min- Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Leikkaa liha kahteen palaan.
- Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
- Pane liha valurautapataan ja lisää sipulit, valkosipulit ja vesi. Vettä saa olla sen verran, että lihan pinta lähes peittyy.
- Hauduta 150-asteisessa uunissa 3-4 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Nosta liha liemestä ja revi kahden haarukan avulla nyhtöpossuksi.
- Sekoita revityn lihan joukkoon BBQ-kastike. Tarjoa nyhtöpossu esimerkiksi hampurilaisten tai tacojen täytteenä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 95 kcal398 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja3,47 g
- Rasvaa4,08 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi