• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo BBQ-pulled pork

Helppo nyhtöpossu eli pulled pork hautuu ihanan mureaksi uunissa. Viimeistele BBQ-kastikkeella ja tarjoa leivän, hampurilaisten tai tacojen täytteenä. Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
Helppo BBQ-pulled pork
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 95 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • n. 2dlPirkka BBQ-kastiketta

Valmistus

yli 60 min
  1. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Leikkaa liha kahteen palaan.
  2. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
  3. Pane liha valurautapataan ja lisää sipulit, valkosipulit ja vesi. Vettä saa olla sen verran, että lihan pinta lähes peittyy.
  4. Hauduta 150-asteisessa uunissa 3-4 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Nosta liha liemestä ja revi kahden haarukan avulla nyhtöpossuksi.
  5. Sekoita revityn lihan joukkoon BBQ-kastike. Tarjoa nyhtöpossu esimerkiksi hampurilaisten tai tacojen täytteenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 95 kcal398 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja3,47 g
  • Rasvaa4,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille20