Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Tomahawk pihvi grillissäReseptin teki kumppani

Tomahawk pihvi grillissä

Grillattu pihvien kuningas tomahawk yllättää helppoudella ja siitä riittää purtavaa usealle ruokailijalle.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1,2-1,4kgNaudan Tomahawk
    • 2rklsuolaa
    • 1/2rklmustapippuria
    • 3dlBBQ-kastiketta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen grillausta. Mausta liha kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla. Aseta paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan.
  2. Grillaa maksimilämmöllä lihan kumpaankin puoleen hyvä väri (2-3 minuuttia/puoli). Jatka grillausta epäsuoralla lämmöllä (ei suoraan tulen tai vastuksen päällä, vaan siirrä reunalle tai korkeammalle ritilälle) 15-25 minuuttia lihan koosta riippuen tai kunnes lihan sisälämpötila on 54 astetta. Käännä lihaa 2-3 kertaa grillauksen aikana ja valele käännettäessä aina BBQ-kastikkeella. Anna lihan vetäytyä sellaisenaan (ei foliossa) huoneenlämmössä 10 minuuttia.
  3. Laita esille luun kanssa ja viipaloi osa lihasta noin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Kategoriat

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Jozo hieno suola 600g
    Jozo hieno suola 600g
    0,79/kpl1,32/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka BBQ-kastike 270ml
    Pirkka BBQ-kastike 270ml
    2,39/kpl8,85/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 29 arvostelua