Lila ja keltainen sohjoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lila ja keltainen sohjo

  • 5-7 annosta
  • yli 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

5-7 annosta

Lila sohjo

Keltainen sohjo

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista lila sohjo sekoittamalla mehu ja vesi muovikulhossa. Sekoita muovikulhossa keltaista sohjoa varten mehu ja sokeri. Peitä kulhot kelmulla ja pakasta noin tunti. Sekoita jäätyviä mehuja tasaiseksi noin puolen tunnin välein. Jäätyminen kokonaan sohjomaiseksi vie pakastimen tilavuuden mukaan kolmisen tuntia.
  2. Vaahdota sohjojen valkuaiset erikseen napakaksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaisvaahdot nopeasti sohjojen joukkoon. Pakasta sohjoja vielä tunnin verran niitä välillä vatkaten. Annostele ne viileisiin kulhoihin tai laseihin. Tarjoa heti tai säilytä pakastimessa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcalNaN kJ
  • ProteiiniaNaN g
  • HiilihydraattejaNaN g
  • RasvaaNaN g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka mustaherukkamehutiiviste 0,5l
    3,79/kpl7,58/l
  • Marli 0,5l Mustaherukkamehu 1+4
    4,35/kpl8,70/l
  • Ekströms Vanhan ajan mustaherukkamehutiiviste 0,58 l
    4,29/kpl7,40/l
  • Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    2,59/kpl2,54/kg
  • K-Menu kananmunia 10 kpl/580 g
    1,35/kpl2,33/kg
  • Pirkka appelsiinitäysmehu 1l
    1,09/kpl
  • Pirkka appelsiinitäysmehu 1l sisältää hedelmälihaa
    1,99/kpl
  • Pirkka appelsiinitäysmehu 2 dl
    0,55/kpl2,75/l
  • Pirkka sokeri 1 kg
    0,59/kpl
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    0,83/kpl
  • Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    1,35/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille