• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lila ja keltainen sohjo

Lila ja keltainen sohjo
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-7 annosta
  • yli 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

5-7 annosta

Lila sohjo

Keltainen sohjo

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista lila sohjo sekoittamalla mehu ja vesi muovikulhossa. Sekoita muovikulhossa keltaista sohjoa varten mehu ja sokeri. Peitä kulhot kelmulla ja pakasta noin tunti. Sekoita jäätyviä mehuja tasaiseksi noin puolen tunnin välein. Jäätyminen kokonaan sohjomaiseksi vie pakastimen tilavuuden mukaan kolmisen tuntia.
  2. Vaahdota sohjojen valkuaiset erikseen napakaksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaisvaahdot nopeasti sohjojen joukkoon. Pakasta sohjoja vielä tunnin verran niitä välillä vatkaten. Annostele ne viileisiin kulhoihin tai laseihin. Tarjoa heti tai säilytä pakastimessa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille