Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Limejuustokakku purkissa Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Limejuustokakku purkissa

  • Annosmäärä4–6 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Limejuustokakut purkissa on kätevä napata mukaan vaikkapa piknikille. Tämä juustokakku ilman liivatetta on helppo valmistaa.

    Ainekset

    4–6 annosta

    Pohja

    6
     
    tai
    1 1/2 rkl
     
    tai

    Täyte

    1 tlk (2 dl)
     
    tai
    1 rs (180 g)
     
    tai
    1 1/2 rkl
     
    ruokosokeria
    tai
    1 rkl
     
    limetinmehua
    tai
    n. 1 tl
     
    limetinkuorta
    tai

    Pinnalle

    n. 150 g
     
    tuoreita marjoja
    tai
    1
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 092 kJ / 261 kcal
    Rasva
    19,2 g
    josta tyydyttynyttä
    10,8 g
    Hiilihydraatit
    19,1 g
    josta sokereita
    11,7 g
    Proteiini
    2,9 g
    Suola
    0,3 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Hienonna keksit ja sekoita joukkoon voisula. Painele keksiseos lasipurkkien pohjalle.

    Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokeri, limetinmehu ja -kuori ja lisää lopuksi joukkoon kermavaahto. Lusikoi seos purkkeihin. Koristele juustokakkujen pinta tuoreilla marjoilla ja keksimuruilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka digestive 400g
      Hinta 1,79/kpl
      4,48/kg
    • Pirkka suomalainen voi 500g
      Hinta 3,59/kpl
      7,18/kg
    • Pirkka laktoositon vispikerma 36% 2dl
      Hinta 1,39/kpl
      6,95/l
    • Pirkka tuorejuusto vanilja 180g laktoositon
      Hinta 1,99/kpl
      11,06/kg
    • Mansikka 250g Suomi 1lk
      Hinta 6,95/kpl
      27,80/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (91 arviota)

    • Hippu
      3 kuukautta sitten
      Oletteko tehneet tämän edellisenä päivänä? Miten säilyy? Onko vielä hyvän näköistä seuraavana päivänä?
    • K-Kuluttajapalvelu
      3 kuukautta sitten
      Hippu, pohjan ja täytteen voi hyvin tehdä edellisenä päivänä. Pinnalle tulevat koristeet kannattaa laittaa vasta hieman ennen tarjoamista. Näin keksimurut säilyvät rapeina eivätkä marjat pääse värjäämään täytteen pintaa.
    • Polexia90
      3 vuotta sitten
      Ihan hyvä ja simppeli, enemmänkin keksivaahtolasi. Vaniljatuorejuustoa pistin vain puolet.
    • Jukka-Erik
      5 vuotta sitten
      Kerran kokeiltu ja hyvin pelitti. Jos (tai kun) teen uudestaan, jätän kerman osuuden vähemmälle, jotta syötävästä tulee tanakampaa. Myös sokerin määrää kannattaa maistella. Helppotekoinen juttu.
    • Kaisu
      6 vuotta sitten
      Kuulostaa herkulliselta, tätä on kokeiltava
    • Kuura
      6 vuotta sitten
      Ok😍