• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Puolukkajuustokakku purkissaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Puolukkajuustokakku purkissa

Pienet puolukkajuustokakut syntyvät helposti ilman liivatetta, kun kokoat juustokakun ainekset annoslaseihin. Noin 0,90€/annos*

  • 6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon kohmeiset puolukat, tuorejuusto, sokeri sekä appelsiinin kuoriraaste.
  2. Murskaa yksi keksi jokaisen annoslasin tai lasipurkin pohjalle. Jaa puolukkamousse tasaisesti annosten kesken. Koristele pinta keksimuruilla ja tuoreella mintulla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille