Puolukkajuustokakku purkissa
Pienet puolukkajuustokakut syntyvät helposti ilman liivatetta, kun kokoat juustokakun ainekset annoslaseihin. Noin 0,90€/annos*
- 6 annosta
- alle 30 min
Ainekset
6 annosta
- 1prk(2 dl)Pirkka laktoositonta vispikermaa
- 1ps(200 g)Pirkka puolukoita (pakaste)
- 1rs(180 g)Pirkka vaniljatuorejuustoa
- 1 1/2rklsokeria
- 1tlappelsiininkuorta raastettuna
Lisäksi
- tuoretta minttua
Valmistus
alle 30 min- Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon kohmeiset puolukat, tuorejuusto, sokeri sekä appelsiinin kuoriraaste.
- Murskaa yksi keksi jokaisen annoslasin tai lasipurkin pohjalle. Jaa puolukkamousse tasaisesti annosten kesken. Koristele pinta keksimuruilla ja tuoreella mintulla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Eikö Pirkka-pakastemarjoissa ole listeriabakteerin riskiä olemassa, kun reseptissä neuvotaan lisäämään ne kuumentamatta suoraan ruokaan?
Evira suosittaa kuumentamaan vain ulkomaiset pakastemarjat. Tähän reseptiin on käytetty kotimaisia Pirkka puolukoita, joita ei tarvitse kuumentaa ennen käyttöä.