Helppo mansikkajuustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo mansikkajuustokakku

Tätä helpompaa juustokakkua saa etsiä: ainekset vain pyöräytetään sekaisin eikä kakussa ole pohjaa lainkaan. Juustokakku koristellaan mansikoilla. Noin 1,30/annos.*

  • 10 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

10 annosta

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Pingota leivinpaperi pienen irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjan ja reunan väliin. Voitele reunat.
  2. Vatkaa kaikki juustokakun ainekset vispilällä tasaiseksi. Kaada seos vuokaan.
  3. Kypsennä kakkua uunin keskitasossa noin 45 minuuttia, kunnes se on keskeltäkin kiinteä mutta pinta ei vielä ruskistunut. Kytke lämpö pois, avaa uunin luukku hetkeksi ja jätä kakku jälkilämpöön vielä 1 tunniksi.
  4. Lohko mansikat kulhoon. Lisää sokeri ja sitruuna. Sekoita ja laita jääkaappiin mehustumaan.
  5. Tarjoa kakku jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä. Nostele mansikat päälle ja murusta keksiä pinnalle.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua