Juustokakku lasissa
Täyteläinen juustokakun makuinen herkku valmistuu yllättävän näppärästi suoraan lasiin tai kannelliseen purkkiin. Purkissa herkun voi ottaa mukaan vaikka piknikille.
2 annostaalle 30 min
Ainekset
2 annosta
- 6(87 g)Pirkka digestivekeksiä
- 2rs(à 180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1/2dlPirkka mangososetta
Lisäksi
- n. 4rklPirkka mangososetta
- 1rs(125 g)Pirkka vadelmia (tuoreita)
Valmistus
alle 30 min- Murskaa 5 digestivekeksiä pakastuspussissa kaulimella pieneksi muruksi. Jaa noin puolet keksimuruista kahteen kannelliseen purkkiin tai lasiin.
- Lusikoi tuorejuusto kulhoon. Vatkaa tuorejuuston rakenne rikki pallo- tai kierrevatkaimella ja lisää mangosose, vaniljasokeri ja hunaja. Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Lusikoi puolet seoksesta purkkiin. Lisää loput keksimuruista purkkeihin ja kaada päälle hieman mangososetta (n. 2 rkl/annos). Lusikoi loput tuorejuustoseoksesta purkkeihin. Koristele tuoreilla marjoilla. Viimeistele annos murustamalla yksi keksi isoina muruina juustokakkujen pinnalle.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi