Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Lohi-avokadopizzatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohi-avokadopizzat

Valmiit pizzapohjat tekevät pizzan valmistuksesta nopeaa ja helppoa. Jokainen voi täyttää pizzansa oman maun mukaan. Noin 3,50€/kpl.

  • 4 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

4 kpl
    • 1ps(4 kpl/320 g)Pågen Tuore pizzapohjia
    • 1rs(200 g)Crème Bonjour -tuorejuustoa, maustamaton
    • 1pkt(150 g)kylmäsavukirjolohta viipaleina
    • 40grucolaa
    • mustapippuria
    • 4rklPirkka vihreää pestoa

Valmistus

alle 30 min
  1. Aseta pizzapohjat pellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia.
  2. Halkaise avokadot, poista kuoret sekä kivet ja viipaloi hedelmäliha. Levitä tuorejuusto pizzapohjille. Jaa kylmäsavulohiviipaleet, avokadoviipaleet ja rucola pizzojen päälle. Rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta päälle pestoa. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka syöntikypsä avokado 1lk
    Pirkka syöntikypsä avokado 1lk
    8,49/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Avokado luomu
    Avokado luomu
    12,95/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle K-Menu maustamaton tuorejuusto 300g
    K-Menu maustamaton tuorejuusto 300g
    2,15/kpl7,17/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Philadelphia original tuorejuusto 200g maustamaton
    Philadelphia original tuorejuusto 200g maustamaton
    1,89/kpl9,45/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Philadelphia tuorejuusto 200g light original 11%
    Philadelphia tuorejuusto 200g light original 11%
    1,89/kpl9,45/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Hyvä Apaja kylmäsavukirjolohiviipaleet 100g
    Hyvä Apaja kylmäsavukirjolohiviipaleet 100g
    5,49/kpl54,90/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Hyvä Apaja kylmäsavulohiviipaleet 150g
    Hyvä Apaja kylmäsavulohiviipaleet 150g
    6,99/kpl46,60/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka luomu rucola 65g
    Pirkka luomu rucola 65g
    1,99/kpl30,62/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Järvikylä villirucolasalaatti  FI 1lk
    Järvikylä villirucolasalaatti FI 1lk
    1,69/kpl
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Rucola 70g Italia
    Rucola 70g Italia
    1,69/kpl24,14/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    1,95/kpl26,00/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka mustapippuri kokonainen 21g
    Pirkka mustapippuri kokonainen 21g
    0,59/kpl28,10/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    0,95/kpl35,19/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka vihreä pesto 185g
    Pirkka vihreä pesto 185g
    -8 %4,502 kpl
    PLUSSA-KORTILLAPlussa-tarjous-8 %
    2,45/kpl13,24/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle K-Menu vihreä pesto 290g
    K-Menu vihreä pesto 290g
    2,39/kpl8,24/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pesto kastike 185g alla genovese sanremo
    Pesto kastike 185g alla genovese sanremo
    3,19/kpl17,24/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 19 arvostelua
  • Margherita Fresco Mozzarella18.11.2018

    Täytteen makuyhdistelmä on oikein hyvä, mutta jos ei osaa, tai viitsi tehdä itse pitsapohjaa, niin kannattaako pitsaa ylipäätään tehdä kotona? Pitsapohjan leipominen ei ole rakettitiedettä ja taikinan voi hyvin tehdä edellisenä päivänä tai iltana ja laittaa jääkaappiin kohoamaan hiljalleen tuorekelmun alla lasi-tai keramiikka-astiassa. Citymarketista olen löytänyt toistaiseksi "parasta ikinä" pitsajauhoa Suomessa, Ramlösan 00-vehnäjauhoa, joka leipoutuu aivan upeasti. Itse lisään pitsapohjaan n.1/3-1/4 erran täysjyväjauhoja, esim. tavallinen ohrajauho (ei siis tärkkelys) sopii tosi hyvin vehnän kaveriksi. Omatekoisia pitsapohjia voi myös pakastaa esipaistettuina, eli kohonnutta pohjaa paistetaan 250-asteisessa uunissa nopeasti muutaman minuutin verran niin, että pohja ei vielä saa väriä, vaan on juuri ja juuri paistetun oloinen, sitten vain nopea jäähdytys huoneen lämmössä (esim. tuulettimen edessä), pussitus ja jääkaappiin tunniksi tai pariksi ja pakastus. Ota pohja(t) pakkasesta huoneenlämpöön tuntia tai puolta ennen käyttöä. Tee tuore tomaattikastike tomaateista, tomaattipyreestä, suolasta, sokerista ja oliiviöljystä (jälkimäisiä kukin voi laittaa makunsa mukaan, älä kuitenkaan liioittele) teho-/sauvasekoittimella, levitä tomaattikastike pohjalle ja täytä pitsa. Paista 250C uunissa hiukan vähemmän aikaa, kuin tuoreen, esipaistamattoman pohjan kanssa, eli n. 5-7min. Kuuma uuni ja lyhyt paistoaika ovat onnistuneen pitsan salaisuus, eli lopputulos on yhtä aikaa päältä mehevä ja pohja alta sopivasti paistunut, hieman rapeahko (ainakin jos nostaa pitsan ritilän päälle suoraan uunista, eikä jätä pellille, jolloin alla oleva kondesiokosteus pehmentää pohjan suht piankin). Onnea pitsan tekoon kaikille! Oman pitsapohjan leipominen on terapeuttinen kädentaito, suorastaan meditointia, kun sen hallitsee, joten taidon harjoittamiseen kannattaa kyllä satsata.

  • Niiiini12.5.2017

    Vaikuttaakin kuivilta nuo pohjat ja vielä pelkkä tuorejuusto päälle kuin leipää...

  • Stina9.5.2017

    Maku oli hyvä, mutta mikä meni pieleen kun uunissa laitetuista pohjista tuli ''näkkileipää'' ja mikrossa kuumennetut pohjat tulivat sitkeiksi, ei haarukalla ja veitsellä pystynyt syömään kumpaakaan.

  • K-Kuluttajapalvelu9.5.2017

    Hei Stina, ikävä kuulla, että pohjat eivät onnistuneet. Ohje on testattu reseptin mukaan K-Koekeittiöllä. Uuneissa ja niiden paistoajoissa on kuitenkin eroja jokin uuni saattaa vaatia lyhyemmän paistoajan kuin toinen.