• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Lohi-avokadopizzatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohi-avokadopizzat

Valmiit pizzapohjat tekevät pizzan valmistuksesta nopeaa ja helppoa. Jokainen voi täyttää pizzansa oman maun mukaan. Noin 3,50€/kpl.

  • 4 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

4 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Aseta pizzapohjat pellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia.
  2. Halkaise avokadot, poista kuoret sekä kivet ja viipaloi hedelmäliha. Levitä tuorejuusto pizzapohjille. Jaa kylmäsavulohiviipaleet, avokadoviipaleet ja rucola pizzojen päälle. Rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta päälle pestoa. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua
  • Niiiini12.5.2017

    Vaikuttaakin kuivilta nuo pohjat ja vielä pelkkä tuorejuusto päälle kuin leipää...

  • Stina9.5.2017

    Maku oli hyvä, mutta mikä meni pieleen kun uunissa laitetuista pohjista tuli ''näkkileipää'' ja mikrossa kuumennetut pohjat tulivat sitkeiksi, ei haarukalla ja veitsellä pystynyt syömään kumpaakaan.

  • K-Kuluttajapalvelu9.5.2017

    Hei Stina, ikävä kuulla, että pohjat eivät onnistuneet. Ohje on testattu reseptin mukaan K-Koekeittiöllä. Uuneissa ja niiden paistoajoissa on kuitenkin eroja jokin uuni saattaa vaatia lyhyemmän paistoajan kuin toinen.