Hyppää sisältöön
Lohi-tuorejuustopizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohi-tuorejuustopizza

  • Annosmäärä2 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Lohi-tuorejuustopizza on herkullista viikonloppuruokaa. Maistuu koko perheelle!
  • Kananmunaton

Ainekset

2 kpl
  • 2 1/2 dl vettä
  • 1 ps (11 g) Pirkka kuivahiivaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl sokeria
  • n. 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl öljyä

Kastike

Täyte

  • 2 punasipulia
  • 1–2 rkl öljyä
  • Pirkka salaattisiemensekoitusta
  • 1 ps (150 g) Valio pizzajuustoraastetta
  • 1 pkt (150 g) kylmäsavustettua kirjolohta
  • 1/2 rs (à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
  • tuoretta basilikaa hienonnettuna

Ravintosisältö

  • Energia
    941 kJ / 225 kcal
  • Rasva
    11,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,5 g
  • Hiilihydraatit
    20,6 g
  • josta sokereita
    2,2 g
  • Proteiini
    9,3 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu hiiva, suola ja sokeri. Lisää öljy taikinaan ja alusta loput jauhot vähitellen. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.
  2. Kuori ja suikaloi sipulit. Kuullota ne öljyssä.
  3. Vaivaa kohonneesta taikinasta ilmakuplat ja jaa taikina kahtia. Taputtele tai kauli taikinat ohuiksi pyöreiksi pizzapohjiksi erillisille leivinpapapereille.
  4. Levitä tomaattipyree ja pesto pohjille. Ripottele pizzojen reunoille salaattisiemensekoitusta. Lisää pinnalle juustoraaste ja paloiteltu lohi.
  5. Paista pizzaa uunin alatasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia.
  6. Jaa pizza kuuteen osaan. Ota tuorejuustosta nokareita kahdella lusikalla ja lisää pizzapalojen päälle. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa heti.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,4 (13 arviota)