Letut ja savukala-raejuustotäyte
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Letut voi täyttää myös suolaisella täytteellä. Savukalalla ja raejuustolla täytetyt letut maistuvat koko perheelle!
Ainekset
4–5 annosta
Lettutaikina | |
---|---|
5 dl | tai |
2 | tai |
2 dl | vehnäjauhoja tai |
1/2 dl | ohrajauhoja tai |
2 rkl | öljyä tai |
1/2 tl | suolaa tai |
(1–2 | kevätsipulia hienonnettuna) tai |
Paistamiseen | |
margariinia tai öljyä tai | |
Täyte | |
1 pkt (200 g) | savustettua kirjolohifileepalaa tai |
1 (200 g) | punainen paprika tai |
1/2 dl | maustekurkkua tai |
1 (200 g) | omena tai |
1 (20 g) | kevätsipuli tai |
1/2 dl | Pirkka tilliä tai |
1 prk (200 g) | raejuustoa tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita, maito, munat, jauhot, öljy ja suola keskenään. Anna turvota noin 1/2 tuntia. (Lisää halutessasi myös hienonnettu kevätsipuli.)
Poista lohesta nahka ja paloittele se. Kuutioi paprika, maustekurkku ja kuorittu omena. Hienonna kevätsipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista letut pannulla öljyssä ja pidä lämpiminä folion alla. Tarjoa letut savukala-raejuustotäytteen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min4,3(18 arviota)
- 30 - 60 min2,0(6 arviota)
- 30 - 60 min4,9(19 arviota)
- 30 - 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min
- 30 - 60 min4,0(3 arviota)
- 30 - 60 min2,5(11 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (6 arviota)