• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Letut ja savukala-raejuustotäyteTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Letut ja savukala-raejuustotäyte

  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 435 kcal / annos (280g)

Ainekset

4-5 annosta

Lettutaikina

    • 5dlPirkka kevytmaitoa
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 1/2dlohrajauhoja
    • 2rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • (1 - 2kevätsipulia hienonnettuna)

Paistamiseen

    • margariinia tai öljyä

Täyte

    • 1(200 g)punainen paprika
    • 1/2dlmaustekurkkua
    • 1(200 g)omena
    • 1(20 g)kevätsipuli
    • 1/2dlPirkka tilliä
    • 1prk(200 g)raejuustoa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita, maito, munat, jauhot, öljy ja suola keskenään. Anna turvota noin 1/2 tuntia. (Lisää halutessasi myös hienonnettu kevätsipuli.)
  2. Poista lohesta nahka ja paloittele se. Kuutioi paprika, maustekurkku ja kuorittu omena. Hienonna kevätsipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Paista letut pannulla öljyssä ja pidä lämpiminä folion alla. Tarjoa letut savukala-raejuustotäytteen kanssa.

Ravintosisältö perannos 280g100 g

  • 435 kcal1 820 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja30 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua