• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohi-katkaraputsatsiki muurinpohjaletuille

Lohi-katkaraputsatsiki muurinpohjaletuille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 175 kcal / annos (115g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Purista ylimääräinen neste käsin pois. Hienonna lohi ja sulatetut, valutetut katkaravut. Hienonna myös valkosipulinkynsi.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon kaikki tsatsikin ainekset.
  3. Tarjoa tsatsikia lettujen täytteenä.

Ravintosisältö perannos 115g100 g

  • 175 kcal733 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille