• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Loimulohileivät

Tämäkin resepti vain n. 1,60€/annos*.
Loimulohileivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 270 kcal / annos (150g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja viipaloi ne. Irrota kalasta nahka.
  2. Paahda leivät halutessasi leivänpaahtimessa. Avaa leipäpalat valmiiksi kahdelle lautaselle. Voitele leivät tuorejuustolla.
  3. Viipaloi kurkku ja kuorittu sipuli. Asettele kurkkuviipaleet tuorejuuston päälle.
  4. Jaa kala leiville. Nosta kalan päälle munaviipaleet ja sipulirenkaat. Viimeistele leivät tillillä. Nosta "kannet" leipien päälle. Tarjoa maidon kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 270 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia18,1 g
  • Hiilihydraatteja26,9 g
  • Rasvaa9,44 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille