Ruisleipätikut
Ruisleipätikut ovat rapeita ja herkullisia. Mausta ruisleipätikuta haluamallasi tavalla ja tarjoa itse tehdyt ruissipsit dippien kanssa. N. 0,40€/annos.
- 4 annosta
- alle 15 min
- 146 kcal / annos (45g)
Ainekset
4 annosta
- 1/2ps(à 450 g)ruispaloja
- 2rklPirkka rypsiöljyä
- 1/4tlsuolaa
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa leipäpalat viipaleiksi (noin 1 1/2 cm). Pyörittele leipätikut öljyssä joko kulhossa tai pellillä leivinpaperin päällä.
- Paista leipätikut 225-asteisessa uunissa hieman keskitasoa ylempänä. Paistoaika on noin 5-8 minuuttia. Tarkkaile uunia, jotta leivät eivät pääse palamaan. Ripottele ruisleipätikuille suolaa ja anna jäähtyä. Tarjoa erilaisten dippien kanssa ruissipsien tapaan.
Tiesitkö että...
Vinkki! Mausta öljy halutessasi yrttiseoksella ja valkosipulilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016Kategoriat
Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 45g100 g
- 146 kcal609 kJ
- Proteiinia 3,2 g
- Hiilihydraatteja17,8 g
- Rasvaa5,87 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Nämä on älyttömän hyviä.Kannattaa kokeilla.