RuisleipätikutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruisleipätikut

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kananmunaton
Ruisleipätikut ovat rapeita ja herkullisia. Mausta ruisleipätikuta haluamallasi tavalla ja tarjoa itse tehdyt ruissipsit dippien kanssa.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1/2 ps (à 450 g)
 
ruispaloja
tai
2 rkl
 
Pirkka rypsiöljyä
tai
1/4 tl
 
suolaa
tai

Valmistus

alle 15 min

Leikkaa leipäpalat viipaleiksi (noin 1 1/2 cm). Pyörittele leipätikut öljyssä joko kulhossa tai pellillä leivinpaperin päällä.

Paista leipätikut 225-asteisessa uunissa hieman keskitasoa ylempänä. Paistoaika on noin 5–8 minuuttia. Tarkkaile uunia, jotta leivät eivät pääse palamaan. Ripottele ruisleipätikuille suolaa ja anna jäähtyä. Tarjoa erilaisten dippien kanssa ruissipsien tapaan.

Vinkki! Mausta öljy halutessasi yrttiseoksella ja valkosipulilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Hinta 1,19/kpl
    1,19/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    Hinta 2,29/kpl
    5,09/l
  • Jozo jodioitu hienosuola 125g
    Hinta 0,99/kpl
    7,92/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 600g
    Hinta 1,75/kpl
    2,92/kg
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    Hinta 3,99/kpl
    4,43/l
  • Neito rypsiöljy 500ml
    Hinta 4,35/kpl
    8,70/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (31 arviota)

  • Rapu67
    5 vuotta sitten
    Nämä on älyttömän hyviä.Kannattaa kokeilla.