Ruisleipätikut
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kananmunaton
Ruisleipätikut ovat rapeita ja herkullisia. Mausta ruisleipätikuta haluamallasi tavalla ja tarjoa itse tehdyt ruissipsit dippien kanssa.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1/2 ps (à 450 g) | ruispaloja tai |
2 rkl | Pirkka rypsiöljyä tai |
1/4 tl | suolaa tai |
Valmistus
alle 15 min
Leikkaa leipäpalat viipaleiksi (noin 1 1/2 cm). Pyörittele leipätikut öljyssä joko kulhossa tai pellillä leivinpaperin päällä.
Paista leipätikut 225-asteisessa uunissa hieman keskitasoa ylempänä. Paistoaika on noin 5–8 minuuttia. Tarkkaile uunia, jotta leivät eivät pääse palamaan. Ripottele ruisleipätikuille suolaa ja anna jäähtyä. Tarjoa erilaisten dippien kanssa ruissipsien tapaan.
Vinkki! Mausta öljy halutessasi yrttiseoksella ja valkosipulilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,8(4 arviota)
- yli 60 min3,9(27 arviota)
- alle 15 min4,1(14 arviota)
- alle 15 min4,6(16 arviota)
- alle 15 min4,5(6 arviota)
- alle 15 min5,0(1 arvio)
- alle 15 min4,2(20 arviota)
- alle 15 min4,0(80 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (31 arviota)
- Rapu675 vuotta sittenNämä on älyttömän hyviä.Kannattaa kokeilla.