• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoidut hedelmät

Marinoidut hedelmät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 147 kcal / 100 g

Ainekset

Kastikkeeksi

    • maustettua kermavaahtoa

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese sitruuna hyvin. Raasta sitruunan kuoren keltainen osa ja purista mehu. Tyhjennä kuivahedelmäpussit kulhoon.
  2. Mittaa kattilaan vesi ja sokeri sekä lisää sitruunan raastettu kuori ja mehu. Anna kiehahtaa, kunnes sokeri on sulanut. Lisää konjakki.
  3. Kaada kuuma liemi hedelmien päälle. Anna marinoitua huoneen lämmössä vuorokauden ajan ja nosta sen jälkeen kylmään. Tarjoa pehmeät hedelmät kermavaahdon kanssa jälkiruuaksi.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit annostella hedelmät marinoimisen jälkeen myös lasipurkkeihin ja antaa joululahjaksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 147 kcal615 kJ
  • Proteiinia1,6 g
  • Hiilihydraatteja30,5 g
  • Rasvaa0,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille