Maissi-makkaranyytitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Maissi-makkaranyytit

Makkara-maissinyytit valmistuvat helposti grillissä. Bataatti ja pavut antavat ruokaisuutta nyytteihin.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(á 250 g)Atria Artesaani Krouvi grillimakkaraa
    • 1(600 g)iso bataatti
    • 1pkt(400 g)Pirkka grillimaissipaloja
    • 1/2dlrypsiöljyä
    • 2rkllehtipersiljaa hienonnettuna
    • 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Savupaprikamajoneesi

    • 1dlmajoneesia
    • 1/2tlsavupaprikajauhetta
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori, paloittele ja keitä bataatti juuri ja juuri kypsäksi. Keitä papuja pari minuuttia ja valuta.
  2. Paloittele makkarat. Paloittele myös maissit terävällä veitsellä muutamaan osaan. Sekoita makkarat, maissit, bataatit ja pavut kulhossa. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet.
  3. Jaa maustetut ainekset neljälle leivinpaperilla suojatulle folionpalalle. Sulje nyytit. Grillaa nyyttejä noin 15 minuuttia.
  4. Sekoita majoneesin ainekset keskenään. Tarjoa nyytit majoneesin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu