Maissi-makkaranyytit
Makkara-maissinyytit valmistuvat helposti grillissä. Bataatti ja pavut antavat ruokaisuutta nyytteihin.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(á 250 g)Atria Artesaani Krouvi grillimakkaraa
- 1(600 g)iso bataatti
- 1pkt(400 g)Pirkka grillimaissipaloja
- 1/2dlrypsiöljyä
- 2rkllehtipersiljaa hienonnettuna
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Savupaprikamajoneesi
- 1dlmajoneesia
- 1/2tlsavupaprikajauhetta
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Kuori, paloittele ja keitä bataatti juuri ja juuri kypsäksi. Keitä papuja pari minuuttia ja valuta.
- Paloittele makkarat. Paloittele myös maissit terävällä veitsellä muutamaan osaan. Sekoita makkarat, maissit, bataatit ja pavut kulhossa. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet.
- Jaa maustetut ainekset neljälle leivinpaperilla suojatulle folionpalalle. Sulje nyytit. Grillaa nyyttejä noin 15 minuuttia.
- Sekoita majoneesin ainekset keskenään. Tarjoa nyytit majoneesin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi